Olemme osa Coronariaa

Kirkkotie 23 A, Kuusamo
010 525 8801
Avoinna: ma-to 8-18 ja pe 8-16

PÄIVÄNPAISTEEN RYHMÄT

Kuntosaliryhmät

Kohota kuntoasi kuntosaliryhmässä!

Kuntosaliryhmä on reipastahtinen tunti, joka sisältää koko kehoa vahvistavia lihaskuntoliikkeitä kuntosalilaitteilla, lisäpainoilla ja kehonpainolla. Tunti toteutuu kierto -tai paikkaharjoitteluna. Mukana on lihaskuntoharjoitteita sekä liikkuvuutta, tasapainoa tai aerobista kuntoa kehittäviä harjoitteita. Tunti soveltuu aloittelijalle ja konkarille, sillä vastuksia ja alkuasentoja muuttamalla voidaan vaikuttaa tunnin kuormittavuuteen. Osallistujan tulee olla itsenäinen liikkuja, jolla ei ole akuutteja voimakkaita liikuntaelinkipuja tai sairauksia. Fysioterapeutti suunnittelee liikkeet kullekin kerralle ja ohjaa liikkeiden oikean suoritustekniikan, jotta liikkeet saadaan kohdistettua oikein.

 

Vuoden 2020 ryhmät alkavat viikolla 3. 

 

Ryhmät toteutuvat

Ma 17.15-18.15

Ti   17.15-18.15

Ke   7.45-8.30

To  16.15-17.15 

To  17.20-18.20  

Kysy vapaita paikkoja!

Ilmoittaudu puhelimitse 0400-892299 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

 

Spiraalistabilaatio -kurssi

 

Tällä hetkellä ei ole menossa spiraalistabilaatioryhmää. 

 

Spiraalistabilaatio on harjoittelumuto, jonka tavoitteena on parantaa kehonhallintaa kaikessa liikkumisessa, kävelystä urheilusuoritukseen rentouttamalla pystysuoria lihasketjuja (lonkankoukistajat, selän ojentajalihakset, etureidet, kaulan pinnalliset lihakset jne.) ja aktivoidaan spiraalimaisia lihasketjuja, joita meidän tulisi käyttää aina kävellessä, juostessa ja urheillessa.

Harjoittelun avulla vartalo ojentuu, syvien vatsalihasten aktiivisuus paranee, paine välilevyissä vähenee, välievyjen aineenvaihdunta paranee ja nikamien väliin tulee lisää tilaa. Harjoitteiden jälkeen olo on rento sekä ryhdikäs!

Harjoittelussa käytetään menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. 

Sps-alkeiskurssi sopii erinomaisesti kuntoilijoille, urheilijoille ja selkäkivuista kuntoutuville monipuolistamaan ja tehostamaan harjoittelua sekä ennaltaehkäisemään vammoja.

 

 

 

Rentoutus-, uni ja kehotietoisuusryhmät

Tällä hetkellä ei käynnissä olevia ryhmiä. Ryhmiä tilauksesta esimerkiksi työpaikkaryhmille.

Ryhmässä opit rentoutumaan ja parantamaan kehotietoisuuttasi erilaisten harjoitusten avulla.Ryhmäkerrat sisältävät mm. aktiivisia kehotietoisuusharjoitteita, jotka auttavat sinua löytämään ja tuntemaan itsesi entistä paremmin. Lisäksi ryhmissä tehdään pitkiä rentoutumisharjoituksia, joiden avulla opit rentoutumaan itsenäisesti kotioloissakin. Lisäksi käytämme aikaa asioiden pohtimiseen ja tuntemusten läpikäymiseen ryhmänä. 

 

 

 

AVH -ryhmä

Aivoverenkiertohäiriöön sairastuneiden ryhmässä harjoitetaan liikunta- ja toimintakykyä monipuolisesti. Ryhmä soveltuu kuntoutujille, jotka kykenevät itsenäiseen harjoitteluun. Mukana tasapaino-, lihaskunto-, liikkuvuus- ja kehonhahmotusharjoituksia. Ryhmäkoko max. 5hlöä.

Ryhmä toteutuu 5 kerran jaksoissa. Hinta 65 euroa.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 13-14. 

 

 

 

Ilmottautumiset ryhmiin ja lisätiedot sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0400-892299 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                

Tagit: jumppa,, ohjattu,, liikunta,