Kitkantie 16, Kuusamo
0400 892 299 tai (08) 8522 107
Avoinna: ma-to 9-18 ja pe 8-15

PÄIVÄNPAISTEEN RYHMÄT

Kuntosaliryhmät

Kohota kuntoasi kuntosaliryhmässä!

Kuntosaliryhmä on reipastahtinen tunti, joka sisältää koko kehoa vahvistavia lihaskuntoliikkeitä kuntosalilaitteilla, lisäpainoilla ja kehonpainolla. Tunti toteutuu kierto -tai paikkaharjoitteluna. Mukana on lihaskuntoharjoitteita sekä liikkuvuutta, tasapainoa tai aerobista kuntoa kehittäviä harjoitteita. Tunti soveltuu aloittelijalle ja konkarille, sillä vastuksia ja alkuasentoja muuttamalla voidaan vaikuttaa tunnin kuormittavuuteen. Osallistujan tulee olla itsenäinen liikkuja, jolla ei ole akuutteja voimakkaita liikuntaelinkipuja tai sairauksia. Fysioterapeutti suunnittelee liikkeet kullekin kerralle ja ohjaa liikkeiden oikean suoritustekniikan, jotta liikkeet saadaan kohdistettua oikein. Uudet 10 kerran kuntosaliryhmät jatkuvat viikolla 2 !  

Ryhmät toteutuvat

Ma 17.15-18.15

Ti   17.15-18.15

Ke  7.45-8.30

           11.15-12.00 

 To  16.15-17.15 

      17.20-18.20  

 

Kysy vapaita paikkoja!

Ilmoittaudu puhelimitse 0400-892299 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

 

Hoida kehoasia kokonaisvaltaisesti ja lisää liikuntakalenteriisi SPS alkeiskurssi!

 

Alkeiskurssi 11.9-20.11.2018 (yht.10x) tiistaisin klo 18.30-19.15

Hinta: 120€ ( sis. vastuskuminauhan ja kirjalliset kotiharjoitteluohjeet)

Ohjaaja: Anna Nevala, fysioterapeutti, fysitrainer, SPS-ohjaaja

 

Spiraalistabilaatio on harjoittelumuto, jonka tavoitteena on parantaa kehonhallintaa kaikessa liikkumisessa, kävelystä urheilusuoritukseen rentouttamalla pystysuoria lihasketjuja (lonkankoukistajat, selän ojentajalihakset, etureidet, kaulan pinnalliset lihakset jne.) ja aktivoidaan spiraalimaisia lihasketjuja, joita meidän tulisi käyttää aina kävellessä, juostessa ja urheillessa.

Harjoittelun avulla vartalo ojentuu, syvien vatsalihasten aktiivisuus paranee, paine välilevyissä vähenee, välievyjen aineenvaihdunta paranee ja nikamien väliin tulee lisää tilaa. Harjoitteiden jälkeen olo on rento sekä ryhdikäs!

Harjoittelussa käytetään menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. 

Sps-alkeiskurssi sopii erinomaisesti kuntoilijoille, urheilijoille ja selkäkivuista kuntoutuville monipuolistamaan ja tehostamaan harjoittelua sekä ennaltaehkäisemään vammoja.

 

 

 

Kauniita unia –ryhmä unettomuudesta kärsiville

Ryhmässä koet vertaistuen merkityksen uniongelmasi hoidossa, opit rentoutumaan ja parantamaan kehotietoisuuttasi erilaisten harjoitusten avulla. Saat tietoa unen huollosta ja asioista, mitä unettomuudesta kärsivän on hyvä ottaa huomioon.

Ryhmäkerrat sisältävät mm. aktiivisia kehotietoisuusharjoitteita, jotka auttavat sinua löytämään ja tuntemaan itsesi entistä paremmin. Jokaisella kokoontumiskerralla teemme pitkiä rentoutumisharjoituksia, joiden avulla opit rentoutumaan itsenäisesti kotioloissakin. Lisäksi käytämme aikaa asioiden pohtimiseen ja tuntemusten läpikäymiseen ryhmänä. 

AVH -ryhmä

Aivoverenkiertohäiriöön sairastuneiden ryhmässä harjoitetaan liikunta- ja toimintakykyä monipuolisesti. Ryhmä soveltuu kuntoutujille, jotka kykenevät itsenäiseen harjoitteluun. Mukana tasapaino-, lihaskunto-, liikkuvuus- ja kehonhahmotusharjoituksia. Ryhmäkoko max. 5hlöä.

Ryhmä toteutuu 5 kerran jaksoissa. Hinta 65 euroa.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 13-14. 

 

 

 

Ilmottautumiset ryhmiin ja lisätiedot sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0400-892299 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                

Tags: jumppa,, ohjattu,, liikunta,, personal training