Kitkantie 16, Kuusamo
0400 892 299 tai (08) 8522 107
Avoinna: ma-to 9-18 ja pe 8-15

PÄIVÄNPAISTEEN RYHMÄT

Kuntosaliryhmät

Kohota kuntoasi kuntosaliryhmässä!

Kuntosaliryhmä on reipastahtinen tunti, joka sisältää koko kehoa vahvistavia lihaskuntoliikkeitä kuntosalilaitteilla, lisäpainoilla ja kehonpainolla. Tunti toteutuu kierto -tai paikkaharjoitteluna. Mukana on lihaskuntoharjoitteita sekä liikkuvuutta, tasapainoa tai aerobista kuntoa kehittäviä harjoitteita. Tunti soveltuu aloittelijalle ja konkarille sillä vastuksia ja alkuasentoja muuttamalla voidaan vaikuttaa tunnin kuormittavuuteen. Osallistujan tulee olla itsenäinen liikkuja, jolla ei ole akuutteja voimakkaita liikuntaelinkipuja tai sairauksia. Fysioterapeutti suunnittelee liikkeet kullekin kerralle ja ohjaa liikkeiden oikean suoritustekniikan, jotta liikkeet saadaan kohdistettua oikein.

 UUDET 10 KERRAN KUNTOSALIRYHMÄT ALKAVAT VIIKOILLA 12-13

 

Kuntosaliryhmät toteutuvat 10 kerran jaksossa  ma 17.20-18.20, ti 17.20-18.20, to 17.15-18.15 ja ke 7.45-8.30. 

Maanantain, tiistain ja torstain 10 kerran ryhmien hinta 82 euroa (10x60min) ja keskiviikon 10 kerran ryhmän hinta 70 euroa (10 x45min). 

Kuntosaliryhmät myös työporukoille ym. tilauksesta.

 

TERVETULOA MUKAAN!

 

 

Elämäntaparemppa -ryhmä

 

Keväällä 2017 käyntiin pyörähtäneissä painonhallintaryhmissä osallistujien liikunnan lisääntyessä ja ruokavalion järkeistyessä kunto kasvoi, vireyttä tuli lisää arkeen ja kiloja sekä senttejä karistettiin. Pienillä ja yksinkertaisilla muutoksilla saatiin aikaan merkittäviä muutoksia hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Alkuvuodesta 2018 alkaa uudistettu ja pidempi Elämäntaparemppa -ryhmä!

 Kaipaatko sinäkin lisää virtaa arkeen, parempaa fyysistä kuntoa ja opastusta kohti terveellisempiä elämäntapoja? Elämäntaparempparyhmän tarkoitus on antaa sinulle käytännöllisiä  eväitä, joilla pääset lähemmäksi tavoitteitasi.

Ryhmä pitää sisällään yksilöllisen alkukartoituksen, jonka pohjalta sinulle laaditaan ruokavalio-ohjelma sekä harjoitusohjelma. Lisäksi ryhmä sisältää 14 ryhmätapaamista, joiden aikana sukelletaan turvallisen ja kehittävän kuntosaliharjoittelun sekä kehonhuollon maailmaan. Lisäksi saat vinkkejä miten muuttaa elämäntapoja terveellisemmäksi.

 

Alkukartoitukset toteutetaan viikkoilla 4-5 ja ryhmäkerrat starttaavat tiistaina 13.2.2018 klo 18.30-19.30.  Ohjaajana toimii fysioterapeutti ja Fysitrainer Anna Nevala. Hinta 245€. Tule mukaan ja ole askeleen lähempänä tavoitteitasi!

 

 

Kauniita unia –ryhmä unettomuudesta kärsiville

Ryhmässä koet vertaistuen merkityksen uniongelmasi hoidossa, opit rentoutumaan ja parantamaan kehotietoisuuttasi erilaisten harjoitusten avulla. Saat tietoa unen huollosta ja asioista, mitä unettomuudesta kärsivän on hyvä ottaa huomioon.

Ryhmäkerrat sisältävät mm. aktiivisia kehotietoisuusharjoitteita, jotka auttavat sinua löytämään ja tuntemaan itsesi entistä paremmin. Jokaisella kokoontumiskerralla teemme pitkiä rentoutumisharjoituksia, joiden avulla opit rentoutumaan itsenäisesti kotioloissakin. Lisäksi käytämme aikaa asioiden pohtimiseen ja tuntemusten läpikäymiseen ryhmänä. 

 

AVH -ryhmä

Aivoverenkiertohäiriöön sairastuneiden ryhmässä harjoitetaan liikunta- ja toimintakykyä monipuolisesti. Ryhmä soveltuu kuntoutujille, jotka kykenevät itsenäiseen harjoitteluun. Mukana tasapaino-, lihaskunto-, liikkuvuus- ja kehonhahmotusharjoituksia. Ryhmäkoko max. 5hlöä.

Ryhmä toteutuu 5 kerran jaksoissa. Hinta 65 euroa.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 13-14.. 

 

 

 

Ilmottautumiset ryhmiin ja lisätiedot sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0400-892299 .